Lebkuchenmakrone
Zartschmelzende weiße Schokolade und zarter Mascarpone sind eine perfekte Ergänzung zur Lebkuchenfüllung, die in einem Keks mit einem Hauch von Kakao verschlossen ist.
Lagerbedingungen: bei einer Temperatur von +4 ºC bis +6ºC lagern. Die Produkte dürfen keinen Fremdgerüchen ausgesetzt werden.
Mindesthaltbarkeitsdatum: 7 Tage.
GINGERBREAD MACARON Ingredients: mascarpone cream cheese (pasteurised CREAM; acidity regulator: E330); ALMOND flour (16.5 %); powdered sugar; sugar; pasteurized egg white (EGG white; acidity regulator: lactic acid; thickener: xanthan gum; stabilizer: aluminum sulphate); gingerbread paste (10 %) [crushed spicy biscuits (WHEAT flour; candy sugar; vegetable oils and fats (palm, rapeseed); unrefined cane sugar; inverted sugar syrup; raising agent: E500; cinnamon; nutmeg); vegetable oil (rapeseed); sugar; vegetable oil (palm); emulsifier: rapeseed lecithin]; white chocolate (sugar; cocoa butter; whole MILK powder; emulsifier: SOYA lecithin; natural vanilla flavour); water; cocoa powder. The product may contain: NUTS, NAMELY: HAZELNUTS, WALNUTS, PISTACHIO NUTS, PECAN NUTS, CASHEW NUTS, PEANUTS; SESAME SEEDS AND PRODUCTS THEREOF. Nutritional value / 100 g of the product Energy 1731 kJ / 415 kcal Fat, of which saturates 24.0 g 9.7 g Carbohydrate, of which sugars 41.0 g 39.0 g Protein 6.3 g Salt 0.1 g